Katamaran skiper trening od 16.04.2024. do 20.04.2024

PostaniSkiper.hr organizira katamaran skiper trening u terminu od 16.04.2024. do 20.04.2024. Nauči nove vještine, postani skiper katamarana.

Trening je za polaznike koji žele postati profesionalni skiper u Hrvatskoj, ali isto tako i za one koji žele naučiti upravljati i jedriti katamaranom kao skiper u privatnom bukingu.


 

Katamaran skiper trening - Postani Skiper
 

Za buduće profesionalne skipere:

Nove prilike se rađaju svaki dan! Posao skipera je jedna nova prilika i avantura za svakoga tko je voljan učiti i uložiti u sebe!

Posao skipera je jedna nova prilika i avantura za svakoga tko je voljan učiti i uložiti u sebe!

Posao skipera je jedan od najbolje plaćenih poslova u Hrvatskoj! Većina kandidata nakon položene akademije vrati uloženo već u prvoj sezoni rada kao skiper!

Našem katamaran treningu može pristupiti svatko stariji od 18 godina. Bez ikakvog prethodnog znanja ili iskustva o brodu, meteorologiji, Jadranu i slično.

Sve osnovne vještine za potrebe upravljanja i jedrenja katamaranom prolazimo na našem katamaran treningu za skipera. To je intenzivan tečaj u trajanju od 5 dana gdje svaki polaznik uči osnovne vještine upravljanja brodom, jedrenja, savladavanja pomorskih vještina na katamaranu. Tečaj uključuje svakodnevna teoretska predavanja od iskusnih instruktora vezano za upravljanje katamaranom, posao skipera, odnosa sa čarterom i gostom. Teoretska predavanja naših instruktora, koji su prije svega iskusni skiperi sa stažom preko 10 godina i sveobuhvatnim iskustvom cjelokupnog posla skipera, uvelike olakšava polaznicima da se što bolje snađu u samostalnom radu i upravljanju katamaranom odmah po završenom katamaran treningu.

Termin katamaran skiper treninga: 

        16.04.2024. do 20.04.2024.

Cijena: 

        690,00 EUR

Što trening na katamaranu uključuje:

  1. Sveobuhvatno znanje i iskustvo za posao/privatno skipera na katamaranu
  2. Mogućnost rada u nautičkom sektoru
  3. Smještaj na brodu / Gorivo / Marine / Instruktor / Turističke takse / WiFi Internet

U cijenu nije uključeno:

  1. Hrana i piće
  2. Prijevoz do lokacije tečaja
  3. Licenca C kategorije ili Yacht Master A kategorije

 

Nakon treninga na katamaranu potrebno je:

  1. Obaviti lječnički pregled za pomorce
  2. Ishoditi licencu - Profesionalni skiperi mogu taj posao obaviti minimalno sa Dozvolom za voditelja brodice 'C kategorije'.

Uloži u sebe i pridruži se našem katamaran treningu. Nauči nove vještine i počni raditi najljepši posao na Jadranu. Prijavi se na naš tečaj ovdje.

 

Kontakt info

Bartolin, obrt za usluge u turizmu
Jagnedje 24, 10090 Zagreb

Telefon

+385 91 4056 000

E-mail
info@postaniskiper.hr